Younes: “Van de Beek grootste talent, Milik moet diep”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Amin Younes zat tegen PSV wat minder goed in de wedstrijd dan anders. Toch was de 22-jarige Duitse jeugdinternational weer levensgevaarlijk. Onder meer door een schot in het zijnet na een goede actie en een prachtige dieptepass op Arek Milik, die net op de PSV-keeper stuitte.

“Ik zei al vaker tegen Arek dat hij de bal niet op moet halen, maar weg moet blijven. Dan zorg ik wel dat de bal naar hem toekomt”, aldus Younes die gisteren te gast was bij het voetbalprogramma FC Afkicken. “Nu vertrouwt hij me er op.” Younes baalde wel van de gemiste kans. “Ik was boos op Arek. Als hij hem afmaakt, is hij mijn vriend. Dan is het een goede assist voor mij.” Verder heeft de kleine dribbelaar nog mooie woorden voor Van de Beek. Younes vindt de 18-jarige middenvelder het grootste talent van Ajax. “Omdat hij weet hoe hij zijn talent moet gebruiken. Dat is ook een kwaliteit. Talent alleen is niet genoeg”, aldus Younes.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/03/22/younes-van-de-beek-grootste-talent-milik-moet-diep/

Gegevens

Onderwerpen: Jeugd
Tags: Interviews
Clubs: PSV, AFC Ajax