Veltman: 'Ik zou gek worden van zo'n penalty tegen'

Bron: www.ajaxlife.nl

Veltman ziet echter ook dat Janssen de bal mist. © Pro Shots

De beste graadmeter voor een dubieus moment tijdens een wedstrijd blijft altijd deze: wat zou je ervan vinden als het in je nadeel is? Bij het stellen van die vraag wordt ook duidelijk wat Joël Veltman vindt van de penalty tijdens Ajax - FC Utrecht (2-2).

“Dan zou ik gek worden,” reageert de nummer drie tegenover Ajax Life. We geven Veltman onze telefoon zodat hij de beelden van de 'overtreding' op Arek Milik kan zien. “Goed doorgekopt van Mike, ik dacht dat het erger was,” merkt hij in eerste instantie op.

“Ik had verwacht dat Janssen de bal helemaal niet raakte, hij mist 'm namelijk wel,” merkt de verdediger verder op. Maar ja, wat als zo'n penalty tegen je werkt? Dan was ook Veltman gek geworden. “Dat zegt het meestal wel, ja.”

Buiten de ring A10 verkeert zo'n beetje het hele land momenteel in staat van meltdown. En het kan nu wel leuk zijn dat Ajax een penalty meekrijgt, maar wat als zich woensdag een moment voordoet waarbij de bal wel of niet op de stip gaat, zou Ajax 'm dan nog krijgen?

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=19643