Ajax A1 landskampioen na winst op PSV

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax A1 heeft dinsdagavond de landstitel behaald door de beslissingswedstrijd van PSV te winnen. Abdelhak Nouri was verantwoordelijk voor de enige treffer van de wedstrijd, waardoor een verlenging niet meer nodig was.

Samenvatting:Ajax A1 begon uitstekend aan het allesbeslissende duel en kreeg dan ook in de beginfase een dot van een kans, toen Kasper Dolberg op Dani de Wit passte, die rakelings naast schoot. De volgende mogelijkheid was ook voor Ajax: Leon Bergsma stond vogelvrij in de zestien om binnen te schieten, maar maaide over de bal heen.

De de goede openingsfase van de Amsterdammers kwam PSV iets beter in de wedstrijd, maar veel werd er door de Eindhovenaren niet gecreƫerd. Vlak voor rust kregen beide ploegen enorme kansen om de 1-0 te maken. Nouri probeerde het met een hakje, maar zag de PSV-goalie zijn inzet keren. Even later ontsnapte Ajax aan de tegengoal, nadat een doorgebroken PSV-er de bal over schoot.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/96574/ajax-a1-landskampioen-na-winst-op-psv

Gegevens