David Endt ziet in Stam en Grim goede opvolgers De Boer

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Ajax is op zoek naar de vervanger van Ajax-coach Frank de Boer. Grote kans dat Peter Bosz het wordt, maar Voetbal International gaat vandaag tijdens de NextGen Series op zoek naar mensen die ook een mening hebben over de opvolging.

Zo ook David Endt, de voormalige teammanager van Ajax, die in Jaap Stam (voormalige coach Jong Ajax) en Fred Grim (voormalige coach Almere City) goede kandidaten ziet. “Ik denk dat Jaap Stam een goede optie zou zijn. Hij heeft niet het pure Ajax-DNA, en dat zou wel eens een winnende factor kunnen zijn”, zegt Endt. Naast Stam is ook Grim, nu coach van Jong Oranje, een geschikte kandidaat, aldus de sportjournalist. “Fred Grim, opgegroeid bij Ajax, heeft ook ervaring op een lager niveau. Hij weet dus hoe het is om vanuit een nederige positie te functioneren. Hij heeft bij Ajax gevoetbald, is een Amsterdammer en kent de club door en door.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/05/16/david-endt-ziet-in-stam-en-grim-goede-opvolgers-de-boer/