Nederland wint met Ajacieden van Polen

Het Nederlands elftal heeft het oefenduel met Polen gewonnen. Oranje, dat met Kenny Tete, Riechedly Bazoer en Jasper Cillessen in de basis speelde, was uiteindelijk met 1-2 te sterk voor de Polen. Arek Milik stond in de basis bij de thuisploeg.

In het begin van de wedstrijd was Oranje nauwelijks gevaarlijk. Het deelde een paar speldenprikjes uit via onder meer Vincent Janssen, maar wist geen potten te breken. Polen was dichterbij via Milik, die de lat raakte na geklungel in de verdediging. Toch wist Oranje het duel naar zich toe te trekken, wat resulteerde in een goal van Janssen, die na een voorzet van Berghuis vrij kon inkoppen.

Na rust was de ploeg van Danny Blind weer de onderliggende partij. Oranje kwam niet sterk uit de kleedkamer en kreeg via een corner de deksel op de neus. De hoekschop, die werd getrapt door Milik, werd binnen gekopt door Artur Jędrzejczyk. Maar het Nederlands elftal toonde veerkracht en gooide het de wedstrijd via Wijnaldum in het slot, waarmee de tweede helft een soort kopie werd van de eerste.