Janssen rekent door transfersom van 15 miljoen niet op overstap naar Ajax of psv

Bron: ajaxfanzone.nl

Vincent Janssen keert na de zomerstop naar alle waarschijnlijkheid niet terug op de Nederlandse velden. De spits van AZ gaat uit van een vertrek naar het buitenland.

„Ik heb het het met bondscoach Danny Blind over een transfer gehad, omdat ik er advies over wilde inwinnen. Het was een goed gesprek. Hij adviseerde me een tussenstap in Nederland, maar inmiddels kun je zeggen dat de Nederlandse top om financiële redenen is uitgesloten. Nee, dat is de transfersom, niet mijn salaris”, aldus de topscorer van de Eredivisie van het afgelopen seizoen, die een prijskaartje van ongeveer 15 miljoen om de nek heeft tegenover De Telegraaf.

„Als de top in Nederland wel bereid is die te betalen, dan sta ik zeker open voor een gesprek. Maar of het nu het binnen- of het buitenland wordt: AZ weet dat ik die stap wil maken. En ik weet dat er clubs geïnteresseerd zijn. Welke clubs zich officieel hebben gemeld? Dat moet je aan AZ vragen, maar het is er een aantal.” Onder andere Atletico Madrid wordt genoemd.

Bron: De Telegraaf

Likes(23)Dislikes(27)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/06/06/janssen-rekent-door-transfersom-van-15-miljoen-niet-op-overstap-naar-ajax-of-psv/