Gudelj persoonlijke tolk voor vrolijke Cassierra

Bron: www.ajaxlife.nl

Cassierra lijkt het naar zijn zin te hebben bij Ajax. © Pro Shots.

Mateo Cassierra lijkt het in zijn eerste dagen bij Ajax naar zijn zin te hebben. Dat blijkt uit de woorden van Joël Veltman. “Mateo voetbalt makkelijk en lijkt zich al op zijn gemak te voelen in de groep,” zegt de reserve-aanvoerder over de nieuwe spits.

Natuurlijk is het voor de meeste Ajacieden nog lastig communiceren met de Colombiaan die geen Engels spreekt. Maar daar komt Nemanja Gudelj om de hoek kijken, laat Veltman weten in Voetbal International. “De onderlinge communicatie is nog lastig, maar het is een vrolijke jongen en Gudelj is vaak bij hem in de buurt om te vertalen. Nemanja spreekt Spaans, dus die heeft het druk.”

Mede dankzij de komst van Cassierra zit Ajax dit seizoen ruim in de spitsen. Arek Milik lijkt bovenaan te staan in de pikorde, maar vanwege het EK komt hij dinsdag nog niet in actie in de CL-voorrondewedstrijd tegen PAOK. Dus mogen Cassierra, Kasper Dolberg en Richairo Zivkovic – als hij tegen die tijd nog bij Ajax speelt – uitmaken wie tegen de Grieken in de punt van de aanval staat.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=20062