Horváth tekent en start maandag bij Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft de eerste van twee jonge Hongaren definitief binnen. Olivér Milan Horváth heeft dinsdag een driejarig contract getekend in Amsterdam, waar hij komende maandag zijn eerste training zal afwerken.

Horváth komt over van MTK Budapest, nadat hij op 18 juli zestien jaar werd. De behendige linksbuiten, tevens jeugdinternational van Hongarije U16, sluit aan bij Ajax B1. In een eerste reactie vertelt Horváth: 'Ik wil alle trainers bij MTK bedanken, zonder jullie stond ik hier niet.' Ook bedankt hij zijn familie en vriendin. 

Naast Horváth wacht Ajax nog op de komst van Schön Szabolcs. De vijftienjarige middenvelder, die ook als aanvaller uit de voeten kan, wordt op 27 september pas zestien jaar en dus wordt hij in oktober verwacht. Horváth en Szabolcs liepen eind 2015 stage bij Ajax en maakten in die periode indruk. Ook voor Szabolcs, spelend voor de Hongaarse Football Academy, ligt straks een driejarig contract klaar.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/98280/horvath-tekent-en-start-maandag-bij-ajax

Gegevens

Onderwerpen: Aanvaller, B1, Jeugd, Stage, Trainer, Training
Clubs: AFC Ajax