Ziyech: “Speel het liefst op het middenveld”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

© Proshots

 Hakim Ziyech speelde zondagmiddag tegen Heracles weer als rechtsbuiten. Die positie vult hij graag in, maar heeft niet zijn voorkeur, zo laat aan de NOS weten. “Alles is natuurlijk nieuw voor mij, dus het is in het begin nog wel even wennen. Ik speel liever vanuit het middenveld, maar dat weet de trainer ook. Op dit moment speel ik vanaf rechts. Het was vandaag ook geen geweldige wedstrijd van mij, dus ik snap wel dat de trainer mij gewisseld heeft.”

“Je wilt natuurlijk het liefst doorspelen, maar als de trainer aanvoelt dat je niet lekker in de wedstrijd zit en je daarom wisselt, dan moet je dat accepteren”, vervolgt hij. “En dat doe ik. Hoe moeilijk dat soms ook is. Het was vandaag pas mijn derde wedstrijd, dus ik maak me ook niet al te druk daarover. Ik weet dat ik beter kan en dat gaat de komende tijd wel gebeuren.”

“Als ik naar het team kijk hebben we drie punten gehaald, daar kunnen we blij mee zijn. Maar qua spel kunnen we dat nog niet echt. We moeten gewoon met elkaar hard blijven trainen. We moeten elkaar nog wat beter gaan aanvoelen en dan zal het vanzelf beter gaan. Ik denk dat dat nog wat tijd nodig heeft.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/ziyech-speel-liefst-op-middenveld/