Jong Ajax laat niets heel van FC Oss

© Proshots

Jong Ajax heeft maandagavond gehakt gemaakt van FC Oss. De ploeg van Marcel Keizer won met 7-0 van de ploeg uit Brabant. Grote man aan Ajax-zijde was Gino Dekker. Hij scoorde drie keer.

De Amsterdammers openden al vroeg de score. Donny van de Beek, die een sterke wedstrijd speelde, raakte het net. Kort voor de rust verdubbelde Matteo Cassierra de voorsprong waardoor Ajax met een goed gevoel aan de thee kon.

In de tweede helft liet Ajax FC Oss ver achter zich. De ingevallen Gino Dekker maakte een loepzuivere hattrick en ook Van de Beek wist voor een tweede maal te scoren. Bij vlagen was het een verademing om naar het pressievoetbal van de jonge Ajax-talenten te kijken.

Bijna 1000 voetbalartikelen in de SALE!

Met de overwinning op Oss staat Jong Ajax derde op de ranglijst. De ploeg heeft vier punten minder dan koploper Jong PSV.

Opstelling Jong Ajax: Alblas; Mazraoui, Lartey, Bergsma, Dankerlui; De Jong, Vd Beek, Nouri; Cerny, Cassierra, Clement

Wissels Jong Ajax: Leeuwenburgh, Dekker, El Idrissi, Walian, Bay, D. Gudelj, Struijk