Columnist over Gudelj: “Kinderlijk, met zijn kleutertatoeages”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Nemanja Gudelj werd gisteren officieel teruggezet naar Jong Ajax. Henk Spaan laat in zijn column voor Het Parool niets heel van het onvolwassen gedrag van de 24-jarige Servische international.

“Kinderlijke jongen die Gudelj”, schrijft Spaan. “Met zijn kleutertatoeages. ‘Wolven liggen niet wakker van de mening van schapen,’ liet Gudelj op Instagram weten. Vermoedelijk bedoelde hij met schapen de supporters van Ajax. En zag hij zichzelf als wolf.” De columnist en vroegere televisiemaker voorziet ook een plaats op de bank of de tribune voor de ‘rebellerende’ middenvelder. “Nu mag hij meetrainen met Jong Ajax, waar hij tevergeefs een nieuwe roedel van wolfjes zal proberen te vormen. Dat gaat niet lukken. Als Gudelj het mentaal niet opbrengen bij het eerste op de bank te zitten, zal hij op de bank bij Jong Ajax minstens een krijsende zenuwinstorting krijgen. Hij zal toch niet denken dat Marcel Keizer Nouri, De Jong of Van de Beek voor hem reserve gaat zetten?”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/11/19/columnist-over-gudelj-kinderlijk-met-zijn-kleutertatoeages/