[Update] Ajax A1 - Juventus A1 op 7 februari

Bron: www.ajaxshowtime.com

De A1 van Ajax zal in de play-offs van de Youth League gaan spelen tegen de leeftijdsgenoten van Juventus. Dit werd bepaald tijdens de loting in het Zwitserse Nyon.

Het play-offduel gaat over één duel. Ajax A1 zal deze wedstrijd spelen op het eigen sportcomplex De Toekomst en staat gepland voor 7 of 8 februari.

De A1 van Juventus werd in hun Youth League-poule tweede achter groepswinnaar Sevilla. In totaal wonnen de Italianen drie keer, maar werd er ook drie keer verloren. Opvallend was dat Sevilla twee keer werd verslagen (2-1, 0-2), maar dat er van nummer laatst Dinamo Zagreb twee keer werd verloren (2-1, 0-1). Tegen Olympique Lyon won het uit met 0-3, maar verloor het in eigen huis met 0-1.

Bekijk hieronder de volledige loting:FC Salzburg - Manchester CityFC Midtjylland - BenficaFC Viitorul - FC KopenhagenAS Roma - AS MonacoRosenborg BK - FC BaselAltinordu - Atlético MadridMaccabi Haifa - Borussia DortmundAjax - Juventus

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/101120/update-ajax-a1-juventus-a1-op-7-februari