Veltman: 'We gaan er tegen Cambuur en PSV opklappen'

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax moet het van voetballen hebben. Dat lukte niet. © Pro Shots

De scoringsdrift van Ajax stokte tegen FC Twente, en een late strafschop maakte de middag helemaal pijnlijk. Verliezen en niet scoren, daarmee kwamen twee reeksen ten einde. Ook Joël Veltman vond de 1-0-nederlaag onnodig. Ajax Life sprak hem.

Je hebt van die dagen… “Ja, dat klopt. Dit was wel een gevalletje van dat we onze dag niet hadden. Dan weet je dat Twente-uit lastig wordt.

Je scoort niet, en geeft in blessuretijd een punt weg. Jouw naam werd op Twitter ook genoemd bij de Twente-aanval die de strafschop inluidde. Stond je niet goed? “Ik moet het nog terugzien. Ik wist dat Sánchez nog in mijn rug stond, dus ik stapte in. Daar nam ik wat risico mee, maar ik had dus nog iemand achter me staan die het zou kunnen belopen. Hij (Twente-speler Celina, red.) gaf een goede voorzet en Nick (Viergever, red.) kreeg de bal niet goed weg en had hem daarna bijna klemvast inderdaad. De scheidsrechter zag het goed. De volgende keer schiet Nick de bal gewoon het stadion uit. Voor hetzelfde geld viel de bal een keer voor ons zo goed, dan zit ie er ook in.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=20952