‘Ajax informeert naar felbegeerde Braziliaanse verdediger Lopes(19)’

Bron: ajaxfanzone.nl

Op 1 januari opent de winterse transfertermijn en dus begint ook de geruchtenmachine weer op toeren te komen. Ajax zou overwegen zich te versterken met Guilherme Antonio Arana Lopes, een negentienjarige linkerverdediger van Corinthians, zo weet althans UOL Esporte te melden. Het Braziliaanse medium voegt eraan toe dat de club van trainer Peter Bosz geen bod heeft uitgebracht, maar dat er van belangstelling wel degelijk sprake is. Arana, een international van Brazilië Onder-20, werd eerder al in verband gebracht met clubs als Manchester United, Tottenham Hotspur, Internazionale en Sporting Portugal.

Arana komt uit de jeugdopleiding van Corinthians en speelde tot dusverre zeventien wedstrijden in het eerste elftal. Daarin kwam hij tot twee doelpunten. De linkspoot heeft nog een contract tot nieuwjaarsdag 2020 en veertig procent van de eigendomsrechten zijn in handen van de club en de overige zestig procent behoort toe aan investeerders.

 

Likes(55)Dislikes(3)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/12/29/ajax-informeert-naar-felbegeerde-braziliaanse-verdediger-lopes19/