Benítez heeft geen plek voor Krul bij Newcastle

Bron: www.ajaxlife.nl

Krul mag nog verhuurd worden aan een andere club. © Pro Shots

Het lijkt er sterk op dat Tim Krul zijn debuut voor Ajax nooit zal maken. Eerder deze week zochten de club en de keeper al naar een oplossing. Zijn trainer bij Newcastle United Rafael Benítez heeft voorlopig ook geen plek voor Krul, maar de keeper moet wel minuten maken bij een andere club.

Toen Krul deze zomer kwam leek hij een uitstekende stand-in voor de naar Barcelona vertrokken Jasper Cillessen. De huurling van Newcastle bleek echter niet fit. Andre Onana pakte zijn kans en speelde zichzelf overtuigend in de basis. Vooralsnog kwam Krul tot slechts een aantal optredens bij Jong Ajax.

En dat was van tevoren natuurlijk niet de bedoeling. Nu Krul weer fit is wordt er gekeken naar een alternatief. Eerder al maakte Ajax bekend mee te zullen werken aan een oplossing. Omdat Krul nog geen minuut speelde in de hoofdmacht van Ajax, mag hij ook nog aan een andere club verhuurd worden.

Iets wat zijn trainer bij Newcastle United zal toejuichen. Benítez heeft met Karl Darlow, Rob Elliot en Matz Sels al drie doelmannen in huis. Daardoor is er op dit moment geen ruimte voor Krul.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=21106