“Denk niet aan mezelf, maar aan het team”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Bertrand Traoré heeft het prima naar zijn zin in Nederland en hoopt aan het einde van het seizoen met de titel op zak terug naar Chelsea te gaan. “We hebben het goed gedaan, maar daar gaat het niet om. We moeten bovenaan eindigen”, vertelt hij stellig aan Het Parool.

“Het moet ook altijd beter, maar Bertrand Traoré is niet belangrijk. Het gaat om het team. Als ik niet scoor en we winnen wel, ben ik blij. Er wordt veel van me verwacht, dat weet ik. Maar ik denk niet aan mezelf, ik denk aan het team”, aldus Traoré over zijn eigen spel.

Terwijl hij actief was op de Afrika Cup, nam Justin Kluivert zijn plaats in: “Justin heeft het tijdens mijn afwezigheid heel goed gedaan en hij kan belangrijk zijn voor het team. Het is leuk om met zo’n talentvolle speler op het veld te staan”, vertelt de Burkinees over zijn vervanger. Ook met de komst van David Neres is hij blij: “Het is belangrijk om veel goede spelers te hebben, zodat de trainer meer opties heeft tijdens wedstrijden. Dat hebben we nodig om kampioen te worden.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/traore-niet-mezelf-maar-team/

Gegevens

Onderwerpen: Kampioen, Trainer
Tags: Nieuws, Ajax, Ajax1.nl
Clubs: Chelsea, AFC Ajax