Endt: ‘Traore is geen absolute wereldtopper; hij is in de actie niet intelligent’

Bron: ajaxfanzone.nl

Bertrand Traoré krijgt vooralsnog het vertrouwen van Peter Bosz. De 21-jarige rechtsbuiten heeft nog zeker niet zijn beste spel laten zien en de kritiek maar ook de concurrentie neemt toe. Justin Kluivert tikt nadrukkelijk aan de deur en met de Braziliaan Neres staat er weer een geduchte concurrent. Voormalig teammanager David Endt gelooft nog wel Traore, zo vertelt hij in het radioprogramma Sportcafé van RTV Noord-Holland.

“Ik vind hem een goede speler, hij heeft een behoorlijke kwaliteit. Ik vind het geen absolute wereldtopper van het niveau van Chelsea, maar voor Ajax is hij heel bruikbaar en heel nuttig. Een echte topspeler heeft meer intelligentie in zijn spel. Traoré heeft zijn actie, maar is in die actie niet intelligent.”

Traoré heeft bij Chelsea nog een contract tot de zomer van 2019. Hij speelde tot dusverre 23 wedstrijden voor Ajax. Daarin kwam hij tot zes doelpunten en vier assists. Met Ajax neemt hij het zondagmiddag in de ArenA op tegen Heracles Almelo.

Likes(63)Dislikes(3)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/02/26/endt-traore-is-geen-absolute-wereldtopper-hij-is-in-de-actie-niet-intelligent/

Gegevens