Bosz groot voorstander van videoscheidsrechter in Eredivisie

Bron: ajaxfanzone.nl

Peter Bosz heeft op zijn wekelijkse persconferentie laten weten een groot voorstander te zijn van de videoscheidsrechter. Bosz is van mening dat het meer rust geeft en het is eerlijker.Daarom steunt de trainer de videoscheidsrechter in alle opzichten.

Acht dagen geleden was er voor Ajax het nadeel van het ontbreken van een videoscheidsrechter tijdens de wedstrijd tegen Legia Warschau. ‘Wij scoorden een glaszuiver doelpunt maar niemand van het arbitrale korps zag het. Uiteindelijk werd het ons niet fataal, maar het zou je maar gebeuren. Op termijn zullen we het bij alle wedstrijden in de Eredivisie gebruiken en dat lijkt me goed. Je ziet het ook aan de reacties van de spelers en er is simpelweg minder discussie’. Donderdagavond bleek opnieuw de waarde van een videoscheidsrechter tijdens de halve finale van de KNVB beker tussen AZ en Cambuur. Scheidsrechter Kevin Blom keurde  veertig seconden voor het einde van de extra tijd een doelpunt van AZ af op advies van videoscheidsrechter Dennis Higler.

Bron: Ajax.nl

 

Likes(47)Dislikes(2)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/03/03/bosz-groot-voorstander-van-videoscheidsrechter-in-eredivisie/