Ronald de Boer: “Denk dat de titelstrijd beslist is”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Ronald de Boer kijkt samen met De Telegraaf vooruit op de Klassieker Ajax – Feyenoord die aanstaande zondag wordt gespeeld. De Rotterdammers staan zes punten voor op Ajax en de FOX-analist denkt niet dat de achterstand nog wordt ingehaald.

“Het gat is te groot en Ajax moet ook nog naar PSV. Feyenoord heeft een ideale uitgangspositie. Een gelijkspel zal voor hen voelen als een overwinning. Ik denk dat ze het heel compact neer gaan zetten en gaan proberen te profiteren van een foutje in de opbouw bij Ajax. Zelfs als Ajax zou winnen, denk ik dat de titelstrijd beslist is”, aldus De Boer, die een kampioenschap voor Feyenoord wel terecht zou vinden. “Ik vind dat ze een team hebben met een sterk verdedigend blok en veel ervaring. Daardoor presteren ze heel stabiel. Een groot verschil met Ajax is ook dat Feyenoord in aanvallend opzicht niet zo afhankelijk is van één of twee spelers”, besluit De Boer.

Forum:  Ajax: Seizoen 2016/17

 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2017/03/29/ronald-de-boer-denk-dat-de-titelstrijd-beslist-is/

Gegevens