Ziyech: “Qua niveau zegt deze wedstrijd niets”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

“Je weet bij dit soort wedstrijden als je te nonchalant erover denkt, dat je een hele moeilijke avond kan hebben. Ik denk dat we dat vanaf minuut één goed hebben gedaan”, aldus Hakim Ziyech na afloop van NEC – Ajax tegen FOX Sports. Ajax klapte er vol op en stond na zeven minuten al met 0-2 voor. Uiteindelijk werd het 1-5 in Nijmegen.

“We waren vanaf minuut één geconcentreerd en hebben dat denk ik de hele wedstrijd goed volgehouden, op één momentje na”, doelt Ziyech op de goal van NEC. Slordig balverlies zorgde ervoor dat Kadioglu door kon lopen. Onana kwam niet goed uit zijn doel, waardoor Kadioglu de bal over de doelman heen kon wippen. Maar die tegengoal zal Ajax weinig deren, want het werd uiteindelijk dus 1-5 en ook Ziyech pikte een goaltje mee: “Ik stond lang droog, dus ik was al een tijdje op zoek naar een doelpunt en vandaag kreeg ik hem eindelijk.”

Het duel met NEC geeft vertrouwen voor donderdag, dan wacht Schalke 04 in de ArenA: “We gaan er met vertrouwen naar toe, omdat we goed gespeeld hebben. Maar qua niveau zegt het helemaal niks, want Schalke is toch wel even uit een ander vaatje tappen.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/ziyech-qua-niveau-wedstrijd-niets/

Gegevens