Info training kijken en omwisselen Schalke 04-uit

Bron: www.ajaxlife.nl

Op naar een mooi en bijzonder tripje! © Pro Shots

Als we half april komen met informatie over training kijken en omwisselen, staan er mooie dingen te gebeuren. Die info hebben we alleen in aanloop naar een Europees potje. Ajax treedt donderdag aan tegen Schalke 04 en hier volgt dus de info.

Om te beginnen, moet je even het volgende weten. Of, nou ja, waarschijnlijk weet je het al. Er zijn vorige week diverse explosieven ontploft rondom de spelersbus van Borussia Dortmund. De Duitse veiligheidsdiensten zijn ook rondom Schalke - Ajax in de hoogste staat van paraatheid.

Het afsteken van (knal)vuurwerk kan zorgen voor paniek en daarom is de politie van plan hier streng tegen op te treden. Ook op het gebied van tassen geldt een vrij strenge regeling: rugzakken en grote tassen mogen niet mee naar binnen in de Veltins Arena.

Goed, tijd voor wat praktische zaken in en rond Gelsenkirchen. Het omwisselen bijvoorbeeld. Je kunt omwisselen op de avond voor de wedstrijd, tussen 18.00 en 19.00 uur. Daarna staat de training van Ajax op het programma en die kun je bezoeken. Je mag naar binnen via ingang Tor Ost 2.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=21625