Kritiek op Ziyech neemt toe: ‘Totaal geen rendement uit vrije trappen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Hakim Ziyech neemt de laatste tijd zo’n beetje alle vrije trappen bij Ajax maar veel resultaat heeft dat niet opgeleverd. Ook in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht kon Ziyech het net niet vinden en Kenneth Perez en Henk Spaan zijn er dan ook wel een beetje klaar mee.

‘De eerste de beste vrije trap die hij nam tegen FC Utrecht schoot hij op buikhoogte in de muur. Neem hem eens een keer niet. Wat zeg ik? Neem hem nooit meer. Schöne heeft op alle mogelijke plekken in het veld gewoon een betere vrije trap. Het is duidelijk dat Keizer niet aan Ziyech durft te komen want ondertussen was het al de 46ste vrije trap die hij miste en haalde hij uitgerekend Schöne vroegtijdig naar de kant, aldus Spaan. Ook Kenneth Perez is niet lovend over de middenvelder van Ajax. ‘Hij was slecht, maar dan ook echt heel slecht. Hakim is een speler die iets extra’s kan brengen maar niet uit vrije trappen’.

Bron: Fox Sports

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/11/07/kritiek-op-ziyech-meent-toe-totaal-geen-rendement-uit-vrije-trappen/