Ten Hag verwacht nog wel wat spanning in titelrace

Bron: www.ajaxlife.nl

Ten Hag ziet Ajax nog wel wat dichterbij sluipen. © De Brouwer

“Als we alles winnen, worden we kampioen,” klonk het vorige week uit de mond van Erik ten Hag. Zo stellig als vorige week is de trainer van Ajax niet meer. Maar hij heeft wel nog steeds het idee dat de titelrace geen gelopen koers is voor PSV.

Door Kevin Van Nunen

Ajax bewees zichzelf tegen ADO Den Haag een slechte dienst door te blijven steken op 0-0, waardoor koploper PSV zijn voorsprong weer kon uitbreiden naar zeven punten. Met nog negen wedstrijden te gaan, mag je toch wel spreken van een penibele situatie.

Voor de Ajacieden komt het neer op alles winnen en dan maar hopen dat PSV ergens nog een steekje laat vallen. De Lampenclub laat weinig liggen, toch houdt Ten Hag hoop, zo deelt hij met Ajax Life. “Ik geloof er nog steeds in, al weet ik niet of met Ajax alles winnen genoeg is voor de titel.”

 “We hebben vorige week iets laten liggen, terwijl PSV bovenmatig goed presteert. PSV kan ook zomaar in een mindere reeks terechtkomen,” vervolgt de trainer van Ajax, die weet dat zijn oude club FC Utrecht zaterdag aantreedt in Eindhoven.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23585