Van der Sar verdedigt zich: “Wees een grote kerel en zeg wie je bent”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De trainerswissel die Ajax deze winter doorvoerde heeft niet het gewenste effect gehad. Het ‘schokeffect’ onder Ten Hag is uitgebleven en Ajax is vrijwel kansloos voor de titel. Hierdoor komt de positie van algemeen directeur Edwin van der Sar steeds meer onder druk te staan.

Afgelopen dinsdag zei erelid Arie van Os dat Van der Sar de ‘eer aan zichzelf’ moest houden en ook enkele anoniemen zouden volgens De Telegraaf deze mening delen. De oud-doelman van Ajax kan weinig met de kritiek, zo zegt hij tegen dezelfde krant. “Ik vind dat meneer Van Os het ook niet via de krant had moeten doen, maar die laat tenminste nog zijn naam erbij zetten. Anoniem vanuit de club, daar kan ik niks mee. Wees dan een grote kerel en zeg wie je bent.”

“Uiteraard heb ik het nog wel naar mijn zin”, vervolgt Van der Sar, die echter moet toegeven dat hij het wel eens beter naar zijn zin heeft gehad. “Natuurlijk is mijn werk leuker als we winnen. Maar dat geldt ook voor de spelers, de fans en iedereen hier op kantoor en op De Toekomst.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/van-der-sar-verdedigt-zich/

Gegevens