Nogmaals een eerbetoon aan Nouri in de 34ste minuut

Bron: www.ajaxlife.nl

We hebben dit seizoen heel wat bijzondere 34ste minuten gekend. Meestal wist je dan vooraf al dat er iets te gebeuren stond. Dat er bij Ajax - AZ (3-0) nogmaals zou worden stilgestaan bij Abdelhak Nouri kwam voor velen als een verrassing.

Wie met de klok op 33 en een beetje naar de F-side keek en een spandoek ontrold zag worden, wist precies wat de bedoeling was. Het was tijd om te applaudisseren. En te gaan staan. Nog een keertje, voor Appie.

Appie wordt bij Ajax nooit vergeten. Dat bleek wel weer tijdens de festiviteiten van het kampioenshap van Jong Ajax in de Jupiler League, dat bleek eens te meer tijdens de laatste thuiswedstrijd van het zware, sombere seizoen.

Aan de ene kant zijn we blij dat het seizoen erop zit, want het is flink mislukt. Aan de andere kant gaan we de Johan Cruijff Arena een zomer lang missen. En Appie? Die missen we voor altijd.

Vandaar dat we opstonden. En klopten. In de 34ste minuut van Ajax - AZ. Gelukkig wisten zijn maatjes op het veld de wedstrijd te winnen. En kunnen wij van deze wedstrijd een wallpaper aanbieden voor op je telefoon.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23964

Gegevens