Frank de Boer: “Als er een club is waar ik nog een keer wil trainen, is het Ajax”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Frank de Boer staat ervoor open om in de toekomst terug te keren bij Ajax. De oud-trainer liet woensdag in de Coen & Sander Show weten nog regelmatig contact te hebben met zijn oud-ploeggenoot Edwin van der Sar. “We spreken elkaar niet dagelijks, maar hebben altijd contact. Naast het voetbal zijn we goede vrienden.

Een terugkeer bij Ajax behoort volgens De Boer in de toekomst zeker tot de mogelijkheden. “Als er een club is waar ik nog een keer wil trainen, dan is het Ajax. Ajax zit echt diep van binnen”, aldus de clubloze trainer.

Ook Edwin van der Sar ziet een terugkeer van De Boer wel zitten. “We hopen Frank in de toekomst nog een keer te zien hier. Frank is vier keer kampioen geworden in vijf en een half jaar. Het had vijf keer moeten zijn, maar Doetinchem vergeten we.”

 

Het bericht Frank de Boer: “Als er een club is waar ik nog een keer wil trainen, is het Ajax” verscheen eerst op Ajax1.nl.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/frank-de-boer-als-er-een-club-is-waar-ik-nog-een-keer-wil-trainen-is-het-ajax/