Gelukkig, Urby heeft geen wraakgevoelens naar Ajax...

Bron: www.ajaxlife.nl

Urby Emanuelson kijkt in een leuk gesprek met FunX uitgebreid terug op zijn carrière en lijkt dik tevreden over hoe het allemaal gegaan is, behoudens zijn periode bij AS Roma. Daar was hij niet gelukkig, maar inmiddels zien we de 31-jarige weer dartelen over de velden in dienst van FC Utrecht.

“Ik heb zeven jaar in het buitenland gezeten. Ik heb daar goede dingen meegemaakt, maar ook mindere dingen,” aldus Emanuelson, die stelt vooral bij AS Roma doodongelukkig te zijn geweest. “Ik raakte gewoon een beetje het vertrouwen in de mens kwijt, zeg maar. Dat was omdat mij dingen werden beloofd door clubs, waar eigenlijk maar weinig van terecht kwam.”

Na zijn weinig succesvolle periode in Rome, zagen we de voormalig Ajacied terug bij Atalanta Bergamo, Hellas Verona en Sheffield Wednesday. Ook zijn tijd bij die clubs kunnen we niet omschrijven als een groot succes. “Mijn kinderen zaten in Nederland, mijn vrienden en familie. Daardoor was de keus voor mij makkelijk om terug te keren naar vertrouwd gebied.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24098