Eiting: “Iedere wedstrijd in het eerste een boost om er nog één te spelen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Carel Eiting merkt dat er een goede sfeer heerst in de – relatief – jonge spelersgroep. Omdat de WK-gangers en een aantal geblesseerden nog ontbreken, zijn er veel talenten mee afgereisd naar Duitsland. “Ik merk een goede sfeer in de groep. Er zijn heel veel jonge jongens mee, omdat er best nog wel wat spelers ontbreken: WK-gangers, geblesseerden. Die jonge jongens dragen natuurlijk bij aan een positieve sfeer. Iedereen wil zich laten zien en elke dag wordt er vol gas gegeven. Of een speler mij nog heeft verrast? Ik ken al heel veel jongens en weet hoe ze spelen”, laat Eiting weten op Ajax.nl.

“Ik moet zeggen dat ik elk jaar van plan ben het ‘mijn jaar’ te laten worden. Natuurlijk hoop ik dat het ook dit seizoen gaat gebeuren. Verder laat ik het op me afkomen”, vervolgt de middenvelder, die het op dit moment nog lastig vindt in te schatten waar hij staat in de selectie.  “Er is nog heel veel onduidelijk. Het is afwachten tot de selectie helemaal bekend is. Dan kun je gaan rekenen en kijken hoeveel concurrentie er op jouw positie is. Daar is het nog veel te vroeg voor. Daarom leg ik nu vooral de focus op mezelf om beter te worden.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/eiting-iedere-wedstrijd-in-het-eerste-een-boost-om-er-nog-een-te-spelen/

Gegevens

Onderwerpen: Selectie, Blessure
Tags: Nieuws, Ajax
Clubs: AFC Ajax