20% korting in fanshop voor leden tijdens Open Dag Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Wij gokken dat Blind een groot applaus krijgt! © Ajax Images

Heb jij de Open Dag van Ajax al in je agenda staan? Er is op zaterdag 28 juli weer van alles te doen in en rond de Johan Cruijff Arena. De Supportersvereniging Ajax is natuurlijk ook van de partij en biedt leden 20 procent korting in de fanshop bij het stadion.

We zijn te vinden op het Arenapark (grasveld aan zuidkant stadion), waar kinderen leuke voetbalspelletjes kunnen doen of lekker kunnen stuiteren op een springkussen. De kans is groot dat mascotte Lucky even komt kijken voor een knuffel of high five!

Voor volwassenen hebben we ook iets tofs. We mogen de Champions League-beker uit 1995 lenen en supporters kunnen daarmee gratis op de foto. Het lollige daaraan is dat de foto die je meekrijgt wordt afgedrukt op een cover van een Ajax Life-krant.

Leden van de Supportersvereniging Ajax (Ajax Life, Ajax Jonge Schare en Ajax Kids Club) krijgen op vertoon van de clubcard maar liefst 20 procent korting in de Ajax Fanshop bij het stadion. Normaal is dat 10 procent, dus dat is altijd mooi meegenomen.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24366