Kaasplankje uit Amsterdam? Neem een Arenakaasje!

Bron: www.ajaxlife.nl

Dat logo moet nog ff anders, maar dat volgt vast! © My ArenA

Voetbal is de belangrijkste bijzaak ter wereld, horen wij wel eens. In het kader van bijzaken: dit jaar bestaat de Arenakaas vijf jaar. Jazeker!

We horen jullie denken: ‘huh, wat, Arenakaas? What the…’ Logisch, daarom een kleine toelichting naar jullie toe. Zo zijn we namelijk ook. Dat weten jullie.

Vijf jaar geleden was er eens een duurzame ondernemer die op een onverwacht moment met zijn vrouw de Johan Cruijff Arena bezocht. Deze ondernemer heet Andy Verdonk en diens vrouw is groot Ajaxsupporter. Vaak is het andersom, maar nu dus niet. Opzich al leuk.

Andy is oprichter en eigenaar van FOODJOY, een onderneming die bezig is met voedingsprojecten en educatie. Toen Andy de wedstrijd Ajax – FC Groningen bezocht, ging het spelletje grotendeels aan hem voorbij, maar hij zag wel mogelijkheden om dingen te doen met het gras.

“Ik zag het meteen helemaal voor me,” vertelt Andy in My ArenA, het magazine van ons stadion. “Van Arenagras naar Arenakaas. Toen ik het plan voorlegde aan de Arena kreeg ik een positieve reactie.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24391

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Onderwerpen: ArenA
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff