Nunnely lichtpuntje bij oefennederlaag Jong Ajax

Jong Ajax heeft zaterdagmiddag een besloten oefenduel met SC Cambuur met 1-2 verloren. De Amsterdammers wisten, zeker in de eerste helft, amper kansen te creëren. Namens Jong Ajax bleek invaller Ché Nunnely na rust nog de gevaarlijkste man.

In de eerste helft gebeurde er, zeker in de beginfase, vrij weinig. Het tempo bij beide teams lag laag en bovendien leken de spelers wat rustig aan te doen. Harde duels werden niet uitgevochten, laat staan dat er harde overtredingen werden gemaakt. De beste Ajax-kans voor rust was uit een vrije trap van Siem de Jong, maar de ervaren middenvelder schoot over.

De bezoekers creëerden ook niet bijster veel mogelijkheden, al wisten zij wel te scoren. Na een halfuur spelen werd er goed druk gezet, waardoor de bal veroverd werd. Na een aantal goede combinaties wist Robin Maulun uiteindelijk de 0-1 binnen te schieten.