Blog: We gaan naar Kiev toe!

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Twee prima duels tegen Sturm Graz gaven moed, maar een weggegeven 2-0 voorsprong tegen Standard en een gelijkspel tegen Heracles hadden dat alweer teniet gedaan. We vonden voor de zoveelste keer dat Ten Hag moest oprotten en zagen de bui alweer hangen voor het thuisduel met Standard.

Maar Ajax is Ajax en blijft altijd verrassen. Vaak genoeg in negatieve zin, maar dinsdagavond tegen Standard in positieve zin. Hoewel de eerste goal een halfuur op zich liet wachten, was ik al snel weer vergeten dat we in de competitie alweer achter de feiten aan lopen. Je vraagt je af hoe Ajax in 3 dagen tijd 2 zulke verschillende gezichten kan laten zien. Maar gelukkig ben ik geen trainer en bovendien is het op moment van schrijven nog veel te vroeg voor dit soort overpeinzingen.

We gaan naar Kiev toe, dat is wat telt! Al voordat Dinamo Kiev en Ajax überhaupt door waren, waren de voorbereidingen al getroffen. Het hotel was geboekt, de prijzen voor vliegtickets vastgezet. En voor de zekerheid een tientje bij Toto op Standard Luik doorgaan, als soort van verzekering. 

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/blog-naar-kiev/