De Jong lijkt onhoudbaar voor Ajax na solide optreden in Oranje

Bron: ajaxfanzone.nl

Frenkie de Jong lijkt na zijn optreden in Oranje onhoudbaar te zijn geworden voor Ajax .De speler is al meerdere malen gelinkt aan Europese topclubs en dat zal alleen nog maar toenemen. De Jong nam Oranje bij de hand tegen wereldkampioen Frankrijk tijdens de wedstrijd in de Nations League die uiteindelijk werd verloren met 2-1.

El Mundo Deportivo weet inmiddels te melden dat FC Barcelona zo snel mogelijk zaken wil doen met Ajax. De Catalanen zullen fors in de buidel moeten tasten, maar de clubleiding zou zich ook realiseren dat een transfer anders uit de handen dreigt te glippen. Marc Overmars heeft inmiddels laten weten dat hij 50 miljoen wil hebben voor De Jong maar dat bedrag kan de komende maanden nog wel oplopen, gezien de prestaties van De Jong. Tottenham Hotspur bleek recentelijk al zeer concreet en ook clubs als Manchester City, Paris Saint-Germain en Internazionale worden gezien als kanshebbers.

Bron: Mundo Deportivo

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/09/10/de-jong-lijkt-onhoudbaar-voor-ajax-na-solide-optreden-in-oranje/