Jeugdig Jong Ajax lijdt teleurstellende nederlaag

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft maandagavond in de Keuken Kampioen Divisie tegen Jong PSV een teleurstellende 2-1 nederlaag geleden. Doelpuntenmaker aan Amsterdamse zijde was Teun Bijleveld. Namens de Amsterdammers maakten Sergino Dest, Quinten Timber, Kenneth Taylor en Brian Brobbey hun debuut in het betaalde voetbal.

Jong Ajax, dat door de interlandperiode maar liefst veertien spelers moest missen en daardoor met een zeer jeugdig team aantrad, begon goed in de openingsfase. Na kansjes van Danilo Pereira en Leo Thetani, was het aanvoerder Bijleveld die zijn ploeg na een kwartier spelen op voorsprong zette. Zijn schot met links werd zeer slecht verwerkt door PSV-doelman Mike van de Meulenhof en belandde via diens handschoen in het net. Lang kon de equipe van Reiziger echter niet genieten van de voorsprong, want een paar minuten later was het Dominik Kotarski die het been van Matthias Verreth vastpakte. Uit de penalty die daarop volgde schoot Ramon Pascal Lundqvist feilloos raak.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/116188/jeugdig-jong-ajax-lijdt-teleurstellende-nederlaag

Gegevens