Bosz: ‘Wat Ajax zou kunnen doen, is kiezen voor de aanpak van Bayern München’

Bron: ajaxfanzone.nl

Peter Bosz verwacht dat Ajax aankomende zomer belangrijke spelers gaat verliezen maar is ook benieuwd hoe men dat in Amsterdam gaat opvangen. De oud-trainer van Ajax laat in Voetbal International weten dat men ook kan toewerken naar een monopolie-positie door naar de aanpak van Bayern München te kijken.

‘Ajax vangt komende zomer een slordig 200 miljoen maar wat doe je met dat geld. Ik verwacht niet dat ze spelers gaan halen van rond de veertig of vijftig miljoen want dan moet je salarisplafond nog hoger. Kijk naar Bayern München die hebben nog nooit een speler gekocht van honderd miljoen maar spelen het veel slimmer. Je verkoopt Neres en haalt Lozano want dan verzwak je de concurrent, want  uiteindelijk zal niemand aan de financiële slagkracht van Ajax kunnen tippen. Afgelopen zomer hebben ze al een signaal afgegeven en de volgende stap is nu om je concurrenten te verzwakken. Bayern München doet dat al jaren en heeft niet voor niets een monopolie-positie in Duitsland’.

Bron: VI

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/11/14/bosz-wat-ajax-zou-kunnen-doen-is-kiezen-voor-de-aanpak-van-bayern-munchen/

Gegevens

Spelers: David Neres
Onderwerpen: Salaris
Tags: Nieuws