Ook Bayern speelt goede generale voor treffen met Ajax

Waar Ajax met 1-4 wist te winnen in Zwolle kende ook Bayern Munchen, waar Arjen Robben vanwege een blessure ontbrak, een goede generale met het oog op de laatste poulewedstrijd van de Champions League tegen Ajax van aanstaande woensdag. Thuis had de Duitse kampioen geen kind aan Nürnberg. De wedstrijd was al binnen het half uur beslist door twee treffers van Robert Lewandowski. De Pool kopte na negen minuten raak uit een corner. Bij de 2-0 stond de spits op de juiste plek na een hard schot van afstand op de lat. Vanaf dat moment was de wedstrijd gespeeld. Nürnberg had werkelijk niets te vertellen in de Allianz Arena. Vlak na rust zette Franck Ribéry de 3-0 eindstand op het scorebord.