De Visser nog niet overtuigd van Magallán: “Maar ze moeten hem wel de kans geven.”

Bron: ajaxfanzone.nl

Lisandro Magallán kwam begin dit jaar over van Boca Juniors naar Ajax en betaalde negen miljoen euro voor de verdediger. Bij zijn nieuwe werkgever is de Argentijn er nog niet in geslaagd om een basisplaats te veroveren al werkte ook blessureleed daar niet aan mee. Hij kwam vooralsnog eenmaal in actie namens Ajax in de Eredivisie tegen Feyenoord en werd toen enkele malen knullig weggezet door Robin van Persie. Hij speelde daarnaast ook tegen sc Heerenveen in de TOTO KNVB Beker. 

Piet de Visser kent de 25-jarige verdediger van zijn scoutingswerkzaamheden in Zuid-Amerika en hij vraagt zich af of Magallán wel in het spel dat Ajax wil spelen past: “Magallán is een heel sterke verdediger, maar hij zal echt een tandje beter moeten worden aan de bal. Dat wordt bij Ajax wel van hem gevraagd. Maar goed, dat is mogelijk, hè?”, aldus De Visser in gesprek met De Telegraaf.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/03/13/de-visser-nog-niet-overtuigd-van-magallan-maar-ze-moeten-hem-wel-de-kans-geven/