Hoge verwachtingen voor Overmars: ‘Hoop dat hij weer topaankopen verricht’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax kondigde maandag aan het contract van Marc Overmars met 3,5 jaar te verlengen, waarmee de directeur voetbalzaken vastligt in Amsterdam tot de zomer van 2024. Door alle interesse in de spelers van Ajax zou het wel eens een hele drukke zomer  voor hem kunnen gaan worden. Oud-penningmeester Arie van Os hoopt dan ook dat Overmars weer een paar goede aankopen kan doen.

Ik denk dat hij op dit moment ontzettend goed werk doet”, zegt Van Os in De Telegraaf, die blij is dat Ajax het kapitaal ook weer op het veld heeft staan. “Hij laat het geld rollen, op verantwoorde wijze.”

“Deze transferwindows moeten de aanzet zijn tot meer. Goed verkopen is makkelijker dan goed inkopen, maar dat heeft Marc de afgelopen periode allebei goed gedaan. Ik hoop dat hij voor volgend seizoen ook weer een aantal topaankopen verricht.”

Ajax dreigde Overmars even kwijt te raken aan Arsenal, maar die koos ervoor om in Amsterdam te blijven. Van Os begrijpt goed dat de rvc graag met hem verder wilde. “Er zijn weinig goede technisch directeuren en al helemaal weinig zo goed als Marc.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/hoge-verwachtingen-voor-overmars/

Gegevens

Spelers: Marc Overmars
Tags: Nieuws
Clubs: Arsenal, AFC Ajax