Ajax Vrouwen verzuimen opnieuw koppositie te pakken

De Ajax Vrouwen hebben opnieuw een kans laten liggen om de koppositie in de Eredivisie voor vrouwen te grijpen. PEC Zwolle kwam vrijdagavond op bezoek op de Toekomst, maar na 90 minuten stapten beide ploegen het veld af met dezelfde stand als bij de aftrap.

PEC Zwolle staat laatste in de kampioenspoule en had dus weinig te verliezen. Dat was ook terug te zien op het veld, waar de grootste kansen voor de bezoekers waren. Maar dankzij goed optreden van doelvrouw Lize Kop wist PEC Zwolle niet te scoren. Ajax creƫerde pas na rust wat kansen, maar scoren lukte niet.

Het had ook wat pech toen een zuivere penalty werd weggewuifd door de scheidsrechter. In de eindfase probeerde Benno Nihom nog iets te forceren door aanvallend te wisselen. Dat mocht echter niet baten. Het bleef bij een 0-0.

Het bericht Ajax Vrouwen verzuimen opnieuw koppositie te pakken verscheen eerst op Ajax1.nl.