Ajax op 30 april en 8 mei tegen Tottenham

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax speelt op dinsdag 30 april de heenwedstrijd van de halve finales van de Champions League tegen Tottenham Hotspur. Dit heenduel zal plaatsvinden in het nieuwe stadion van de Londense club.

Op woensdag 8 mei vindt de return plaats in de Johan Cruijff ArenA. Beide wedstrijden beginnen als vanzelfsprekend om 21.00 uur.

Ajax wist de halve finales van de Champions League te bereiken door in de kwartfinales Juventus uit te schakelen. Na een 1-1 gelijkspel in Amsterdam won het elftal van trainer Erik ten Hag in Turijn met 1-2. Tottenham Hotspur schakelde Manchester City uit. De Londenaren wonnen thuis met 1-0, waarna een 4-3 nederlaag in Manchester net genoeg was om door te gaan.

De Graafschap-uit en bekerfinale

Op dit moment staat de uitwedstrijd tegen De Graafschap in de Eredivisie gepland voor zondag 28 april. Dit zou betekenen dat Ajax een wel heel korte voorbereiding heeft op de uitwedstrijd tegen The Spurs. Donderdag komen de Eredivisie-clubs bijeen om mogelijk speelrondes van de Eredivisie te verplaatsen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/121629/ajax-op-30-april-en-8-mei-tegen-tottenham