Jol geeft Spurs weinig kans: ‘Wat gebeurt er als Ajax écht goed gaan voetballen?’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax verdedigt woensdagavond een 0-1 voorsprong uit de heenwedstrijd, wanneer Tottenham Hotspur op bezoek komt in de Johan Cruijff Arena. Martin Jol, die trainer was bij zowel Ajax als de Spurs, stelt de Amsterdammers gerust. Volgens de 63-jarige Hagenaar moet de voorsprong genoeg zijn om zich te plaatsen voor de Champions League finale.

Jol vond dat Ajax in Londen nog niet zijn beste spel speelde. “Ik zei het tegen mijn vrienden in Engeland: wat denk je wat er gebeurt als ze écht goed gaan voetballen, die Tadic, die Frenkie de Jong en Ziyech vooral. Dan staat je nog wat te wachten, hoor”, zegt Jol in het Algemeen Dagblad, die niet verwacht dat Tottenham gaat winnen in Amsterdam. “Ik zie ze niet zomaar twee, drie goals maken. Ik denk dat Ajax in kwalitatief opzicht nu beter is.”

Jol ziet in Frenkie de Jong de belangrijkste speler bij Ajax en maakt hem een groot compliment. “Loopt zo weg bij tegenstanders. Cruijff had ook dat lopen en die versnelling. Die speelde mensen voorbij alsof ze er niet stonden”, aldus de clubloze trainer. “Ik denk wel dat hij tot de top-5 van Nederlandse voetballers in de historie gaat behoren.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/jol-geeft-spurs-weinig-kans/

Gegevens