Huntelaar: ‘Als ik stop met voetballen, dan is dat bij Ajax’

Bron: ajaxfanzone.nl

Klaas-Jan Huntelaar is, in tegenstelling tot andere spelers van zijn generatie zoals Robin van Persie, nog lang niet bezig met het einde van zijn carrière. Met zijn 35 jaar is de spits de oudste speler in de Ajax-selectie, maar desondanks overweegt hij niet om een einde aan zijn loopbaan als voetballer te maken, zo laat hij weten in gesprek met Voetbal International.

De aanvaller van Ajax ziet een transfer in deze fase van zijn carrière niet meer zitten. “Een nieuw buitenlands avontuur is uitgesloten. Als ik stop met voetballen, dan is dat bij Ajax”, aldus Huntelaar, die het afgelopen seizoen zijn contract met een seizoen verlengde tot medio 2020. “Ik heb er geen moment over hoeven twijfelen. Fysiek heb ik geen problemen, ik ben bijna nooit geblesseerd en ik voel het plezier van dagelijks op het veld staan. Ik zit nog vol met energie.” De spits geeft aan dat zolang die genoemde punten voor hem positief uitvallen en Ajax met hem door wil, er voor hem geen reden is om te stoppen. “Als ik het echt als verplichting ga zien of het lijf sputtert tegen, dan is het mooi geweest.”

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/05/23/huntelaar-als-ik-stop-met-voetballen-dan-is-dat-bij-ajax/

Gegevens

Onderwerpen: Aanvaller, Spits, Blessure, Transfers
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax