Mitchell van der Gaag in gesprek met Ajax over trainerschap Jong Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax-trainer Michael Reiziger gaat volgend seizoen naast Erik ten Hag plaats nemen als assistent bij de hoofdmacht.  De Telegraaf weet nu te melden datAjax mett Mitchell van der Gaag in gesprek is om de vacante positie van Reiziger over te nemen.  De 47-jarige Van der Gaag zou volgens de ochtendkrant ‘een van de kandidaten’ voor het trainerschap van Jong Ajax zijn. Als Van der Gaag inderdaad aan de slag gaat op De Toekomst, is het de bedoeling dat hij, bijgestaan door assistent Winston Bogarde, de talenten van Ajax gaat begeleiden tijdens de laatste fase van hun ontwikkeling richting de hoofdmacht.

Van der Gaag was eerder dit seizoen werkzaam bij het inmiddels gedegradeerde NAC Breda, waar hij vanwege de aanhoudende slechte resultaten eind maart opstapte. De coach maakte in de twee seizoenen daarvoor wel indruk bij Excelsior en liet daar ook zien spelers beter te kunnen maken. Van der Gaag heeft bovendien al ervaring in de Keuken Kampioen Divisie, daar hij eerder al een seizoen werkzaam was bij FC Eindhoven.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/05/24/mitchell-van-der-gaag-in-gesprek-met-ajax-over-trainerschap-jong-ajax/