‘Ajax moet 25 miljoen betalen om Ødegaard over te nemen’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De naam van Martin Ødegaard zingt al enige tijd rond bij Ajax. Velen zien in hem de gedroomde kandidaat om Hakim Ziyech op te volgen. Hans Kraay jr. en Stijn Schaars vinden dat Ajax er alles aan moet doen om het Noorse talent binnen te halen, zo zeggen ze bij De Tafel van Kees.

Volgens de berichten zou Real Madrid flink wat geld vragen voor de creatieve middenvelder. “Als Ajax de gelegenheid krijgt om hem voor 25 miljoen euro te kopen, dan moet je dat gewoon doen”, meent Kraay jr., die in Ødegaard de ideale opvolger voor Hakim Ziyech ziet.

Ook Schaars vindt zijn oud-ploeggenoot goed bij Ajax passen, maar denkt dat de Amsterdammers eerst Hakim Ziyech zullen moeten verkopen. “Ajax zal wel eerst spelers moeten verkopen. Maar het is zeker dat Ødegaard het aankan”, aldus Schaars, die de stilist het afgelopen jaar flinke stappen zag maken sinds ze bij Heerenveen samen speelde. “Hij gaat nu bij Vitesse zijn talent koppelen aan rendement. In zijn eerste seizoen bij Heerenveen hikte Ødegaard daar nog tegenaan. Nu geeft hij assists, maakt hij goals en laat hij zien dat hij van een hoger niveau is dan de rest van de Eredivisie.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ajax-25-miljoen-betalen-odegaard/

Gegevens

Spelers: Hakim Ziyech
Onderwerpen: Eredivisie, Doelpunt
Tags: Nieuws