‘Feyenoord kon Tagliafico overnemen maar koos voor Haps’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nicolás Tagliafico kwam in de winter van 2018 naar Ajax en groeide daar in korte tijd uit tot een van de absolute smaakmakers in het elftal van Erik ten Hag. Volgens Martijn Krabbendam van Voetbal International kreeg technisch directeur van de Rotterdammers Martin van Geel de kans om de Argentijn voor een schijntje over te nemen van Independiente.

“Tagliafico is voor 3,5 miljoen euro aangeboden bij Feyenoord”, aldus de Feyenoord-watcher in Voetbalpraat op FOX Sports. “Maar ze hadden liever Ridgeciano Haps voor 6,5 miljoen euro. Nou, dat is ook een keuze.”

Sjoerd Mossou vindt de keuze typerend voor het beleid van de inmiddels vertrokken Van Geel. “Van Geel koos liever veilig. Dan heb je ook weleens gelijk, maar in dit geval niet.”

Ook wordt de journalist van het Algemeen Dagblad gevraagd naar Lisandro Magallán, die afgelopen januari van Boca Juniors naar Ajax kwam. “Niemand begrijpt het. In de basisploeg van Boca Juniors zaten wel zes of zeven high potentials waar heel Europa achteraan zit, maar hij echt in de verste verte niet. Ook bij het Argentijnse elftal was hij totaal niet in beeld.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/feyenoord-tagliafico-overnemen/

Gegevens