Atletico Madrid lijkt Ajax af te troeven in strijd om Dani Olmo

Bron: ajaxfanzone.nl

Mocht Ajax nog plannen hebben om het middenveld te versterken dan kan het de interesse in Dani Olmo laten varen, zo weet AS woensdag te melden. Naar verluidt deed Marc Overmars al een bod van 22 miljoen euro plus 40 procent doorverkooppercentage op de technisch begaafde aanvallende middenvelder, maar Atletico Madrid lijkt dat bod te overtreffen.

Dinamo Zagreb, de huidige werkgever van Olmo, schijnt het bod van Ajax te hebben afgewezen en dat heeft alles te maken met de interesse van Atletico Madrid dat 35 miljoen euro en een vijfjarig contract met een jaarsalaris van 2,5 miljoen euro voor Olmo heeft geboden. Echter wil Dinamo Zagreb veertig miljoen ontvangen en daar wil Atletico nog niet aan voldoen. De club gaf deze zomer al bijna 250 miljoen euro aan nieuwe spelers uit en zal nu dus eerst moeten verkopen om weer slagvaardig te zijn op de transfermarkt. Aan de andere kant is echter wel de verwachting dat Angel Correa voor 42 miljoen de overstap maakt naar AC Milan waardoor Olmo alsnog kan worden aangetrokken. Marc Overmars moet dus verder gaan zoeken mocht hij nog plannen hebben om het elftal van Ten Hag te versterken met een middenvelder.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/08/22/atletico-madrid-lijkt-ajax-af-te-troeven-in-strijd-om-dani-olmo/