Jong Ajax verliest met 3-2 van De Graafschap

Jong Ajax heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen De Graafschap met 3-2 verloren al leek het daar in de eerste helft totaal niet op, want de Ajacieden stonden met de rust met 0-2 voor door doelpunten van Traoré (pen) en Gravenberch. Na de rust kantelde de wedstrijd volledig want nadat Justin Timber de rode kaart kreeg scoorde De Graafschap de 1-2. Jong Ajax kwam onder druk, kwam er amper meer uit en moest toezien hoe De Graafschap een kwartier later via Branco van den Boomen de gelijkmaker op het scorebord wist te zetten. Me tien man kwam Jong Ajax nauwelijks meer aan voetballen toe en tot overmaat van ramp scoorde De Graafschap via Seuntjens ook nog eens de 3-2. Carel Eiting maakte na lang blessureleed zijn rentree en speelde 45 minuten.

Opstelling Jong Ajax: Scherpen, Ter Heide, J. Timber, Kemper, Castillo, Eiting (46. Méndez), Gravenberch, Jensen (71. Thethani) , Ekkelenkamp, Q. Timber, Traoré (64. Danilo)

Bron: Ajax.nl