Jong Ajax met 2-0 te sterk voor Jong PSV

Jong Ajax heeft maandagavond met 2-0 gewonnen van Jong PSV en door dit resultaat staat het elftal van trainer Van der Gaag op een keurige zesde plaats in de competitie. Ryan Gravenberch opende al na vijf minuten de score voor Jong Ajax en in het verdere verloop van de eerste helft had de score nog hoger kunnen uitvallen via met name Thethani en Van Gelderen. In de tweede helft drong Jong PSV iets meer aan, had het via Ledezma nog kans op de gelijkmaker, maar was Jong Ajax de betere ploeg. In de blessuretijd scoorde De Waal de verdiende 2-0.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski, Van Gelderen, J. Timber, Castillo, Ter Heide, Gravenberch, Mendez (69. De Waal), Thethani (61. Pinas), Danilo (17. Pynadath), Traoré

Bron: Ajax.nl