Jong Ajax heeft de smaak te pakken en wint ruim van MVV

De ploeg van Mitchell van der Gaag heeft op bezoek bij Mvv Maastricht een klinkende overwinning geboekt. Na de openingstreffer van Kik Pierie in de eerste helft, liep Jong Ajax dankzij twee goals van Traoré en een van Gravenberch uit tot een ruime voorsprong. Schroijen maakte in de blessuretijd voor de statistieken de enige goal van de thuisploeg.

De eerste goal van de wedstrijd viel aan het einde van de eerste helft. Verdediger Kik Pierie kon de hoekschop binnenkoppen en zo ging Jong Ajax met een 0-1 voorsprong de kleedkamer in.

In de tweede helft leek de thuisploeg aan te dringen op de gelijkmaker, dat zorgde voor wat ruimte voor Traoré, die daar wel raad mee wist. Hij schoot namelijk in de 69e minuut de 0-2 binnen en zo’n vijf minuten later was hij weer de gevierde man.

Vlak voor tijd leek Gravenberch met zijn vierde treffer van het seizoen voor het slotakkoord te zorgen. Echter schoot Schroijen namens MVV in de blessure tijd ook nog raak: 1-4.