Matig Nederlands elftal wint nipt in Wit-Rusland

Het Nederlands elftal heeft zondagavond nipt gewonnen op bezoek bij Wit-Rusland. Het spel liet in grote delen te wensen over, maar toch ging de ploeg van Ronald Koeman met een 0-2 voorsprong rusten. Na rust viel Oranje ver terug in niveau met een 1-2 eindstand als gevolg.

Het beeld van de wedstrijd was zoals verwacht. Oranje had bijna voortdurend de bal tijdens de eerste helft, maar echte kansen bleven lang uit. Steven Bergwijn en Quincy Promes waagden pogingen van afstand, maar zij miste allebei precisie. Na twintig minuten voetballen ontstond er - nadat hij werd gevonden door Joël Veltman - een kansje voor Donny van de Beek. Hij probeerde de bal over de doelman heen te wippen, maar hij raakte het dak van het doel.